Published On: 07/06/2021

De oldtimercross zal dit jaar geen BK-statuut hebben maar wordt, gezien de uitzonderlijke omstandigheden, éénmalig een BOTC Cup 2021. Het motorcrossseizoen zal begin juli van start gaan en dus is het hoog tijd om je vergunning in orde te maken.

Kies je voor een vergunning bij de VLM dan dien je het formulier op hun website af te drukken, in te vullen en weer naar hen te zenden. Had je vorig jaar reeds een vergunning bij de VLM? Dan vul je het formulier in dat je kan downloaden via deze link: http://vlmcross.be/2014/data/files/nationalevergunningsaanvraagmotorcross2020transfer2021.pdf

U dient dan dit document in te vullen, het medisch gedeelte is uiteraard bedoeld om ingevuld te worden door uw huisarts. Het document stuur je naar: BUREEL VLM, Linkhoutstraat 219 a, 3560 LINKHOUT-LUMMEN. Vermits u vorig jaar reeds een vergunning had is de kostprijs 50€.

 

Had je nog geen vergunning bij de VLM dan vul je het formulier in dat je kan downloaden via deze link: http://vlmcross.be/2014/data/files/nationalevergunningsaanvraagmotorcross2021.pdf

U dient dan dit document in te vullen, het medisch gedeelte is uiteraard bedoeld om ingevuld te worden door uw huisarts. Het document stuur je naar: BUREEL VLM, Linkhoutstraat 219 a, 3560 LINKHOUT-LUMMEN. Deze vergunning kost 190€.

Net als bij de wedstrijden voor moderne motoren dienen de oldtimers zich voor elke VLM-wedstrijd in te schrijven via Moto Inside. Hoe dat precies in zijn werk gaat leggen we later deze week uit.