Published On: 21/01/2022

Uw favoriete website is sinds maart 2015 de ideale bron voor alle nieuws rond vintage motorcross. En nu dat iedereen een smartphone heeft is het de gelegenheid om even uit te leggen hoe je MXVintage opent met slechts één druk op de knop.

iPhone iOS

Niks zo handig als een iPhone en zeker als je je favoriete site met één klik kunt opstarten. MXVintage is als site leesbaar gemaakt op elk toestel dus ook op je iPhone. Met onderstaande handelingen voeg je deze site toe aan je beginscherm.

Ga eerst naar Safari (uw internetbrowser op de iPhone) en tik bovenaan de zoekbalk www.mwvintage.be in. Sinds iOS 15 kan uw zoekbalk ook beneden staan. De www mag je tegenwoordig zelfs weglaten. Druk daarna op “Ga”. De website wordt geopend. Druk op het vakje met het pijltje    beneden in je scherm en in het scherm dat nu verschijnt druk je op de knop “Zet in beginscherm”. Kort de schermnaam in het volgende scherm in tot MXVINTAGE en druk op “Voeg toe”. Je ziet nu het typische app icoontje van MXVintage op je scherm. Daar hoef je maar één keer op te tikken om de website te openen. Klaar!

Android

We leggen de te nemen stappen uit aan de hand van Google Chrome omdat dit zowat de meest gebruikte browser is op Android toestellen zoals o.a. die van Samsung en One Plus. Druk op de app Google Chrome om de internetbrowser op je toestel te openen.      Tik bovenaan in de zoekbalk www.mxvintage.be, open de website en druk op de drie puntjes    rechtsboven in de zoekbalk en druk op “Toevoegen aan startscherm”. Vul in het nieuwe scherm de naam MXVintage in en druk op “Toevoegen”. En klaar is kees. Je favoriete site staat nu op je thuisscherm van je Android-toestel.

Wil je alles lezen op de grootste Belgische bron voor motorcrossnieuws? Doe dan hetzelfde met nl.motocrossmag.be