Published On: 07/02/2023

De kalender van het Belgisch kampioenschap oldtimercross is al een tijdje bekend. Beheer je een papieren agenda dan wordt het schrijven. Maar ook je digitale agenda moet worden aangevuld met al deze wedstrijden. En dat kan vanaf nu automatisch. 

We hebben het gemakkelijk voor jullie gemaakt door met één druk op de knop alle wedstrijden van het BK oldtimercross toe te voegen aan je agenda. Heb je een smartphone met een Android besturingssysteem (meestal Samsung, One Plus, Motorola, Xiaomi, Google Pixel of Sony)? Open dan dit bericht op je Android smartphone. Dan klik je gewoonweg op de link voor Google/Android Agenda en de 18 wedstrijden worden automatisch in je agenda geplaatst.

 

 

 

Google/Android Agenda: Voeg de wedstrijden van het BK oldtimercross 2023 toe aan je Google agenda door op deze link te klikken.

 

 

 

Heb je een iPhone van Apple en dus een iOS-besturingssysteem? Open dit bericht op je iPhone. Dan klik je op de onderstaande link voor Apple iOS. De wedstrijden worden met één klik toegevoegd aan de agenda van je iPhone.

Apple iOS: Voeg de wedstrijden van het BK oldtimercross 2023 toe aan je iPhone agenda door op deze link te klikken.