Published On: 28/01/2023

Voor een motorclub is het niet niks om een 100-jarig bestaan te mogen vieren. Dat is dit jaar het geval voor KMC Mol. En ze vragen de hulp van elke motorsportfanaat om een mooie tentoonstelling op poten te zetten rond dit feit.

KMC Mol: “Hallo Motorvrienden, Zoals jullie weten vieren wij dit jaar ons 100 jarig bestaan, nu zijn wij nog op zoek naar verschillende items zoals  cross kledij, foto’s, posters en alles wat maar te maken heeft met Kmc Mol. Dit voor onze tentoonstelling in augustus van dit jaar.  Ook zoeken wij nog moto’s van voor 1940, dit wel te verstaan racemotoren omdat KMC Mol van 1923 tot de jaren 1930-1940 voornamelijk straatraces organiseerde.

 

 

Ter verduidelijking: Tijdens de tentoonstelling zal er 24 op 24 uur bewaking zijn. Moest er iemand zijn die zulke motoren heeft en wij deze mogen gebruiken op onze tentoonstelling, graag een seintje via gielen.marco1@telenet.be.”

Op de Keiheuvel in Balen zal KMC Mol dit jaar opnieuw de wereldtop ontvangen. Het wordt dus een speciale editie met op donderdag 10 augustus een instapdag en wedstrijden op 12, 13 en 15 augustus.