Published On: 06/01/2021

Het grootste vintage motocrossfeest van het jaar bevestigde vorige week de geplande datum voor het evenement dit jaar. Op 11 en 12 september loopt Farleigh Castle weer vol met oude motoren. Door de coronacrisis moet je tegenwoordig alles met een korrel zout nemen maar hoe later op het jaar hoe meer kans er is dat de race kan plaatsvinden denken wij zo.

De Motorcross der Naties voor Veteranen is geweldig en samen met jullie hebben wij goede hoop dat de race zal kunnen doorgaan. Naast de coronacrisis is er ook nog de Brexit. We zochten alvast enkele dingen voor u uit. Zo hoef je tot en met 30 september geen internationale reispas te tonen aan de grens, u kan tot dan nog altijd oversteken met een gewone identiteitskaart. Vanaf 1 oktober zal die reispas wel verplicht worden.

Van drie Belgische telefoonoperators Proximus, Orange en Telenet kregen we te horen dat de roaming tarieven niet zullen worden opgetrokken. Dat betekent dat u in het Verenigd Koninkrijk aan de tarieven kan bellen, sms’en en internetten die ook in ons eigen land gelden. Inschrijven voor de VMXdN in Farleigh Castle kan echter nog niet. Wij houden het voor jullie in de gaten.

Foto: Adam Duckworth