Published On: 22/07/2020

Afgelopen weekend sloegen de harten van heel wat vintagecrossers wat sneller want in Nederland werd er weer een wedstrijd gereden. De jongens van VMCN hebben hemel en aarde bewogen om toch een kalender in elkaar te steken en dat is gelukt. Geldermalsen was de place to be.

De wedstrijden tellen niet voor het Nederlands kampioenschap maar er is wel een VMCN-Cup in het leven geroepen. Heel wat Belgen schreven zich in om mee te doen op het mooie circuit van Geldermalsen. Vooral in de reeks Twinshocks 50+/50- waren onze landgenoten sterk vertegenwoordigt. De Nederlander Gerben Minkhorst won wel de wedstrijd maar er stonden met Michel Paulussen en Giovanni Brugnetti toch twee Belgen op het podium.

Kenneth Willems won de race in de klasse Twinshocks 50- voor Jurgen Schreurs en Bart Vermeulen. Marijn Gilis viel net naast het podium. In de klasse Pré 90/95 stond er geen maat op ene Edwin Evertsen. Hij won beide manches. Alle resultaten en de tussenstand vindt je terug via deze link. Komende zaterdag 25 juli is er al de volgende wedstrijd. Die zal plaatsvinden in Neerijnen.