Published On: 03/01/2018

Oldtimercrossteam MXvintage in 2018 aan de start met zes piloten.

De afgelopen twee jaren was er al een MXvintage motorcrossteam aan de slag in het Belgisch kampioenschap Oldtimercross en dit om deze website meer visibiliteit te geven. De vijf piloten deden dat met bravoure en veel uitstraling waarvoor onze oprechte dank.De laatste wedstrijden van het BK 2017 waren nog niet verreden toen we aan de praat raakten met de directie van vleeswarenfabrikant OVI uit Olen. Het merk draagt de motorcross al vele jaren een warm hart toe. En we mogen met fierheid aankondigen dat we al snel een akkoord bereikten voor 2018. OVI voorstellen aan de motorcrossfans is een open deur intrappen. Wie herinnert zich niet de slogan uit de jaren ’70 die honderden keren werd omgeroepen door speaker Jos Vanluyd: “wat OVI maakt dat smaakt”. De fabrikant is echter nooit weg geweest uit de motorcross want zo wordt ook het Spaanse MX2-talent Jorge Prado Garcia ondersteunt.

Het bekende merk zal vanaf dit jaar ook zichtbaar zijn in de uitermate populaire reeksen van het Belgisch kampioenschap Oldtimercross. OVI zal Team MXvintage ondersteunen in het volledige seizoen van 2018. Er zullen zes piloten aanzetten in het team en dit in verschillende reeksen. Dit zijn de piloten die de kleuren van Team OVI/MXvintage gaan verdedigen:

  • Marco Martens    #41    Pré 72   -55j
  • Roger Jaemers     #159  Pré 72 +55j
  • Noël Jacobs           #24    Pré 85 4T Open
  • Danny Hermans  #17    Pré 80 50cc
  • Jos Mewissen       #141  Pré 85 4T Open
  • Patrick Verreckt  #42    Pré 85 4T Open

Uiteraard kan u hier op MXvintage bij regelmaat de prestaties volgen van de zes piloten. Wij danken OVI alvast voor de aangeboden steun.