Published On: 22/08/2023

De jaarlijkse hoogmis van de vintage motorcross is binnen enkele weken en wordt traditioneel gereden in het Britse Farleigh Castle. Intussen is het Belgisch team van manager Danny Scheers bekend gemaakt. Het zijn Laurent Lacasse, Patrick Caps, Wim Couwberghs en David Segers die onze kleuren zullen verdedigen. De Farleigh Castle Vets MX wordt gereden op zaterdag 9 en zondag 10 september.

Laurent Lacasse zal de reeksen rijden met een twinshockmachine net als Wim Couwberghs. Patrick Caps en David Segers zullen dit doen met een EVO-motor. Dit is de samenstelling van een team zoals de regels dat voorschrijven met twee twinshock- en twee EVO-motoren. Er is een mogelijk om één twinshock te vervangen door een EVO maar dan vertrek je met 20 strafpunten.

 

Laurent Lacasse

 

Zoals eerder aangekondigd zal Werner Dewit deelnemen in de individuele reeksen als afscheid van de sport. Het hoe en waarom lees je in een eerder artikel. Van Belgische zijde zijn er ook deelnames aan de individuele reeksen door Danny Scheers himself, Jonas Hamels, Joris Van Den Eynde, Peter Van Den Broeck, Ronny Lambrechts, Frank Reynders, Yves Cools, Marc Kennes en Brian van Lee.

Farleigh Hungerford Castle ligt in het zuiden van Engeland op 180 km rijden vanuit London. Alle info over de Farleigh Castle Vets MX lees je via de site https://www.farleighcastlevetsmx.co.uk