Published On: 09/08/2023

Op 26 en 27 augustus 2023 wordt de VMXdN in Foxhill gereden. Bij deze “Naties” ligt de focus op EVO-machines en er zal ook een Belgisch team deelnemen. Teammanager Bart Verelst moest nog een late wijziging doorvoeren in het driekoppig team.

Mike Vanderstraeten kan er met pijn in het hart omwille van privéredenen niet bij zijn, en ook Jeremy Van Horebeek moet passen omdat ie te vaak en onverwacht is moeten invallen bij de MXGP-wedstrijden.

De nieuwe teamleden zijn Jasper Van der Mieren en Stijn Verstrepen.

 

Jasper Van Der Mieren

Jasper zal op de Kawasaki KX 250 rijden met nummer 21. Jasper was in 2014 BMB-kampioen bij de nationale 125 cc-categorie; hij reed ook enkele jaren in het Nederlandse kampioenschap, in de VLM was ie jaren actief bij de inters en nu rijdt hij bij de VMCF inters 450 cc.

 

Stijn Verstrepen

Stijn zal op de Kawasaki KX 500 rijden met nummer 20. Stijn reed al op 12-jarige leeftijd met de motor, 85 cc, en klom steeds hogerop naar de inters MX 1-categorie bij de VMBB. In 2012 nam hij deel aan het WK MX 3, met als beste uitslag de 6-de plaats in Arco Di Trento, Italië. Vorig jaar werd hij Belgisch kampioen in de VMCF federatie.

 

Tom De Belder

Tom De Belder op de Kawasaki KX 250 met nummer 19 blijft op zijn vaste stek. Team B&I Vintage België kijkt alvast uit naar een fantastisch event!