Published On: 26/02/2018

Het gaat alweer hard bij de inschrijvingen.

De jaarlijkse Flutlichtcross op de fantastische omloop “Am Raffelsberg” is dit jaar op vrijdag 11 mei. Begrijpenderwijs staat jullie hoofd bij deze vriestemperaturen nog niet in de motorcrossmodus maar toch moeten wij even aan uw mouw trekken.

We ontvingen het bericht van AMC Kleinhau dat de inschrijvingen ongemeen vlot binnen komen. We willen maar vermijden dat jullie door nog wat te wachten uit de boot vallen voor dit fantastisch evenement. Het is zelfs zo dat de klasse “Youngtimer -42 jaar reeks volzet is. Alles wat u moet weten over de wedstrijd en hoe je moet inschrijven lees je hier. De wedstrijd valt traditioneel na Hemelvaartsdag. Flut

Voorafgaand aan dit evenement is er op dezelfde omloop de “Ostertraining” voor oldtimers op zaterdag 31 maart 2018. Het circuit is die dag exclusief geopend voor de oldies. De solo-motoren tot bouwjaar 1992 zijn welkom net als zijspannen tot bouwjaar 1985. Hiervoor dient er niet vooraf te worden ingeschreven. Het circuit is geopend van 10u tot 17u.