Published On: 12/08/2019

De wedstrijden volgen elkaar in een snel tempo op en zo zijn we komend weekend toegekomen aan de 10de wedstrijd van het Belgisch kampioenschap oldtimercross. Gastheer is deze keer het ervaren team van MC Kampenhout in samenwerking met JMS.

De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 17 augustus maar er is al activiteit op vrijdagavond. Dan is er de jaarlijkse MTB aflossingswedstrijd voor recreanten. Deze race duurt één uur. Net als op zaterdagavond zal er ook op vrijdag een DJ de sfeer in de tent komen opkrikken. Ook niet te versmaden: de BBQ op zaterdagavond in de tent met drie stukken lekker vlees.

Op zaterdag is er uiteraard het volledige JMS-programma met alle reeksen voor oldtimers. En zoals altijd op JMS-wedstrijden zijn er ook weer punten te vergaren voor “Eddy’s Oldtimer Trophy”. De oldtimerpiloten kunnen zich inschrijven in de feesttent op de wedstrijddag tussen 7u en 9u. De huldiging zal plaatsvinden in de feesttent 30 minuten na de tweede reeks Pré 92. De afdrukbare timing kan je hier downloaden hier downloaden. Het GPS-adres is: Molenveldweg, 1910 Kampenhout.

Vanwege de werkgroep benadrukken we nog eens het belang van de dubbele afspanning van het circuit. We zien te vaak dat toeschouwers deze afspanningen negeren en op het circuit gaan staan om hun poulain te ondersteunen. Helaas is dit verboden, u dient dus altijd achter de tweede afspanning plaats te nemen. Wij danken u voor uw sportiviteit in het belang van de veiligheid.