Published On: 29/06/2022

Nu zaterdag 2 juli staat er een klassieker op de agenda van de vintagecrossers. Iedereen trekt dan richting Lier voor de fantastische oldtimercross op het Fort van Koningshooikt.

Binnen de muren van ’t Fort hangt er altijd een speciaal sfeertje en is een goede race rijden een uitdaging door het vele draaien en keren. De wedstrijd wordt georganiseerd door het JBF-Team, de VMCF en de BOTC-werkgroep. Het weekend begint daar al op vrijdag in de kantine aan de waterrand met foute partymuziek en een verkleedpartij. De best geklede man of vrouw wordt beloond met een prijs.

 

 

Na de reguliere oldtimerreeksen op zaterdag zijn er vrije trainingen voor jeugd (5 euro) en volwassenen (10 euro). Die starten om 15u15 en duren tot 18u. De piloten kunnen zich inschrijven op vrijdag van 20u tot 21u30. Op zaterdagochtend kan dat van 7u30 tot 9u15. De prijsuitreiking is er omstreeks 16u15 in de kantine. Het GPS-adres is: Donderheide 3, 2500 Lier. De afdrukbare timing kan je hier downloaden. Weet dat het uurschema steeds kan wijzigen op de dag van de wedstrijd.

Uurschema

Foto: Paul Weyten en archief