Published On: 11/03/2023

Uw favoriete website is sinds 2015 de nieuwsbron voor vintage motocross. Maar wist u dat MXVintage een onderdeel is van een groot motorcrossplatform?

Sinds de start van MXVintage ging het snel voor de website. De samenwerking met MXMag kwam er al snel en daarmee kreeg de site ook een hedendaags design. MXVintage en MXMag zijn onderdelen van een steeds groter wordend platform waartoe ook een Britse en een Franse website behoren.

 

 

Het platform wordt ook wel eens “the Citadel network” genoemd, want haar thuisbasis ligt in de schaduw van de Citadel van Namen. MXVintage is duidelijk geïnspireerd op het verleden terwijl de andere websites nieuws brengen over de hedendaagse motorcross, enduro en supercross. Een overzicht:

MXVintage.be: Website in twee talen, Nederlands en Frans, met wereldwijd nieuws over vintage motorcross, de geschiedenis van de motorcross en technische artikels. MXVintage is ook de officiële website van het Belgisch kampioenschap motorcross.

 

 

nl.motocrossmag.be: De Nieuwsbron voor de MXGP-races, Het Europees kampioenschap, het WK Enduro in al zijn disciplines, Het Belgisch kampioenschap motorcross en enduro, de supercross, kortom alles over de sport met twee wielen op noppen. De website brengt nieuws in de Nederlandse taal. Straks start het WK motorcross en dus moet je bij hen zijn om alles live te volgen.

fr.motocrossmag.be: Identiek als de Nederlandstalige website maar dan in de Franse taal. Meer focus op de Waalse en Franse wedstrijden. Dit weekend kunnen onze Franstalige vrienden dus alles live volgen van de MXGP in Argentinië.

 

 

Dailymotocross.fr: Website gesitueerd in Frankrijk met de focus op Het WK motorcross, supercross, enduro en de Franse wedstrijden.

Gatedrop.com: Deze website is gesitueerd in Groot-Brittannië en brengt net zoals MXMag alles over de MXGP-races, Het Europees kampioenschap, het WK Enduro in al zijn disciplines. Gatedrop brengt veel interviews en video’s.