Published On: 18/07/2023

De zomer van 2023 staat bol van de Vintage Motocross-evenementen! We hebben net de BOTC-ronde in Nismes achter de rug en het was een beroemd hoofdgerecht! Over twee weken is het Warsage en de voortzetting van het Belgisch Kampioenschap. In het laatste weekend van augustus moeten we, zoals al aangekondigd, de afgelasting van de Huldenberg betreuren, die op zaterdag 26 augustus zou plaatsvinden. Maar laten we niet vergeten dat in datzelfde weekend, zondag 27 augustus, De 875 Nations Trophy plaatsvindt, ongetwijfeld ons belangrijkste 100% Oldtimers internationale evenement dit jaar!

De teleurstelling van de één is de vreugde van de ander? Inderdaad, AMC Orp-Le-Grand heeft ons laten weten dat er nog enkele plaatsen beschikbaar zijn om te rijden op het Circuit de la Petite Gette op zondag 27 augustus! Denk je niet dat dit een goede gelegenheid is om mee te doen? Maar let op! De inschrijving sluit op 31 juli. Er zijn dus nog een paar dagen om je in te schrijven.

Bij de laatste telling hadden 187 rijders zich ingeschreven, 12 landen en 17 merken waren vertegenwoordigd. Om meer te weten te komen over het evenement, is hier een link naar ons vorige artikel. Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar voor vintage solorijders (motoren van voor 1976).

En plaatsen voor enkele teams, zoals aangegeven in deze kleine tabel:

 

Tekst en foto’s: Manu Jacques