Published On: 10/02/2018

Zaterdag 17 en zondag 18 februari jaarlijkse Oldtimer Motorcrossbeurs in Telford UK.

Er zijn van die dingen die een liefhebber van Oldtimercross eens moet gedaan hebben in zijn leven. De jaarlijkse Classic Dirt Bike Show te Telford is er zo eentje.

Deze beurs is gericht op oude crossmachines, onderdelen, restauratie of zowat alles wat met Oldtimermotorcross te maken heeft. Deze drukbezochte beurs is een must voor elke liefhebber van oude crossmotoren. In “The International Centre” kan je twee dagen lang genieten van al het moois van weleer. Je vindt er zeldzame onderdelen, echte Britse vakmannen die onderdelen met de hand vervaardigen en handelaars uit heel Europa met leuke dingen die je elders nergens tegenkomt.

Elk jaar zijn er een aantal “special guests” en dat is dit jaar niet anders. De Eregast dit jaar is Gerrit Wolsink. Jeff Smith komt er zijn nieuw boek signeren.

The Classic Dirt Bike Show gaat door in de hallen van “The International Centre” in Telford. Het adres is: St Quentin Gate, Telford, Shropshire TF3 4JH. Telford ligt ongeveer 55 km verder dan Birmingham. Zaterdag 17 februari is de beurs open van 10 tot 17u. Op zondag 18 februari is dit van 10 tot 16u.