Published On: 10/04/2017

Vijf oldtimerpiloten in dezelfde kleuren van MXVintage

Team MX Vintage

Net zoals vorig jaar heeft uw eigenste website een motorcrossteam. Dit vijfkoppig team zet aan in drie categorieën van het Belgisch kampioenschap oldtimercross. Zij strijden voor de punten van het kampioenschap en om de zichtbaarheid en de herkenning van deze site te vergroten.

En dat lukt aardig want het aantal bezoekers van deze site blijft gestaag groeien. Om een idee te geven: In 2015 kreeg de site in zijn eerste jaar 48000 unieke bezoekers. Vorig jaar steeg dit cijfer naar 70000 en in 2017 doen we daar zeker nog een flinke hap bij. De site zal in de loop van dit jaar ook in een nieuw jasje komen zitten. Don’t worry, de inhoud blijft dezelfde, alleen het uiterlijk wijzigt.

Patrick Verreckt

Nieuwkomer in ons team dit jaar is Patrick Verreckt. Hij treed aan met nummer 42 op een Honda XL500 in de klasse Pré 82 4T Open. Hij zal proberen om zo hoog mogelijk te eindigen in dit felbevochten kampioenschap. De andere teamleden zijn dezelfde als vorig jaar met Noël Jacobs (Yamaha TT500), Frank Schiepers (Honda 125cc), Jos Mewissen (Suzuki DR500) en Eddy Vanderstukken (Husqvarna 250). Wij wensen deze vijf piloten heel erg veel succes in hun jacht naar punten voor het Belgisch kampioenschap oldtimercross BOTC.

Team MXVintage met teammanager Danny Hermans (links)

Een dankwoordje gaat uit naar onze drie sponsors, zonder hen was dit niet mogelijk geweest. Hartelijk dank aan Crosscenter DSM Alken, Paesen Trucks Heusden-Zolder en Josram Oilcenter Hasselt.