Published On: 08/05/2017

Je kan in het rennerspark terecht voor de T-shirts en stickers van MXVintage/BOTC.

De sticker 42×32 cm kost 5€.

Meer dan twee jaar geleden werd deze site online gezet op vraag van vele motorcrossliefhebbers. Intussen is er hard gesleuteld aan de vormgeving, de pagina’s en vele andere dingen op de achtergrond. Binnenkort zal de site in een modern jasje worden gestoken. De site kost echter geld.  Vandaar dat we T-shirts hebben laten maken die we graag aan de man of vrouw brengen tegen een lage prijs. Zo steun je je favoriete site en loop je er netjes bij op de cross.

De T-shirts zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in de maten M, L, XL en XXL. Er is een mannenmodel (donkergrijs) en een vrouwenmodel (lichtgrijs). Ze kosten 20€ en zijn te verkrijgen in het rennerspark t.h.v. de BOTC vlaggen.

Ook hebben we weer de grote stickers in voorraad. Dit zijn stickers met de afmetingen 42×32 cm speciaal voor op bestelwagens, aanhangwagens en mobilhomes. Deze grote stickers zijn UV-bestendig en ze kosten maar 5€. De T-shirts en sticker zijn al vanaf de cross nu zaterdag 13 mei in Veldhoven (NL) verkrijgbaar. De T-shirts kunnen ook online besteld worden. Klik hier om online te bestellen. Hartelijk dank.

Mannelijk model donkergrijs.
Mannelijk model donkergrijs. 20€
T-shirt female
Vrouwelijk model lichtgrijs. 20€