Published On: 05/03/2019

Schoon volk op de afspraak voor de tweede aflevering van de online-talkshow “MX Inside”. Vanavond komen Marc de Reuver, Johan Boonen en Axel Roelants langs. Zoals steeds begint de live-uitzending om 21u!

Fans kunnen dit programma  gratis live volgen op de Facebook, en Youtube van Living for the Weekend. Vandaag ontvangt presentator Jean-Paul Maas, F&H Racing coach (en GP Legend) Marc De Reuver, de Belgische bondscoach, ex-GP winnaar en MX ondernemer Johan Boonen (DT1, GP Limburg, PRP, S&G Suspension)  en Axel Roelants (endurorijder, zaakvoerder 4Gold).

Ook te beluisteren via de Podcast: Geen tijd om te kijken, maar wel de mogelijkheid om te luisteren? De show is nadien meteen ook beschikbaar op de Living for the weekend soundcloud zodat hij in alle rust teruggeluisterd kan worden. Ook via de andere kanalen kan je achteraf de uitzending herbekijken. Hieronder zie je de eerste aflevering met Jeremy Van Horebeek, Etiënne Bax en Mark Tielemans:

Over MX Inside:
‘Motocross Inside’ is een nieuwe gloednieuwe talkshow. Oftewel een motorcross-praatprogramma waarin met bekende en onbekende tafelgasten alle Motorcross actualiteiten, aanstaande evenementen, kampioenschappen, uitslagen en ander nieuws bespreken. De show word live uitgezonden om zo de fans zo goed mogelijk te kunnen betrekken in bij alle onderwerpen. Zo kunnen de fans live vragen stellen of beantwoorden én actief hun stem laten gelden in polls (meerkeuze-vragen) waarin wij om meningen vragen.