Published On: 25/08/2016

t-shirtsMeer dan een jaar geleden werd deze site online gezet op vraag van vele motorcrossliefhebbers. Intussen is er hard gesleuteld aan de vormgeving, de pagina’s en vele andere dingen op de achtergrond. De site kost echter geld.  Vandaar dat we T-shirts hebben laten maken die we graag aan de man of vrouw brengen tegen een lage prijs.

Zo steun je je favoriete site en loop je er netjes bij op de cross. De T-shirts zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in de maten M, L, XL en XXL. Er is een mannenmodel (donker) en een vrouwenmodel (lichter). Je kan eenvoudigweg onderstaand formulier invullen, je naam, adres, maat, mannen- of vrouwenmodel opgeven en wij sturen de T-shirt naar je thuisadres. De prijs inclusief verzending is 24€. Na het invullen van onderstaand formulier ontvang je per e-mail de betaalgegevens. Alvast hartelijk dank.

Mannelijk model donkergrijs.

Mannelijk model donkergrijs.

publish_snapshot(2)

Vrouwelijk model lichtgrijs.

 

 

 

 

 

 

 

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Straat en huisnr.’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Gemeente en postcode’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Vul hier de gewenste maat in.’ type=’select’ required=’1′ options=’M,L,XL,XXL’/][contact-field label=’Man- of vrouwelijk T-shirt’ type=’select’ required=’1′ options=’Vrouw/Female,Man/Male’/][contact-field label=’Gewenst aantal.’ type=’select’ required=’1′ options=’1,2,3,4,5’/][/contact-form]