Published On: 11/01/2023

Smets Zeefdruk is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Bent u op zoek naar custom MX-kleding of stickers dan bent u bij Smets aan het juiste adres.

Of u nu op zoek bent naar MX shirts, Slimfit shirts, Aero shirts, Rain-shirts, MX-broeken, Bodywarmer/Jackets of een milieumat, alles wordt in eigenhuis geproduceerd in Gemert. Zoals u ziet hebben wij alle pasmaten voorradig dit geldt voor zowel alle shirts als voor de nieuwe Craft MX broek van Smets, deze maten lopen van maat 18 t/m 40.

 

 

Ook voor stickers moet u bij Smets zijn, binnen 3 werkdagen altijd u ontwerp in huis, dat is nog eens snel he 😉. Voor alle modellen is het mogelijk om een stickerset te laten maken, een perfecte pasvorm met het perfecte materiaal zorgt voor de perfecte stickerset voor uw motor. Voor de afwerking is tevens alles mogelijk; inleg met fluor of chrome, printen op chrome of hologram en het lamineren met mat of glitter laminaat. Werkelijk alle opties behoren tot de mogelijkheden. Vooral het printen op hologram is momenteel helemaal hot in de MX scene.

 

 

Smets Printingservice, U eigen ontworpen MX-kleding of stickerset volledig laten produceren buitenshuis maar kant en klaar in eigen huis ontvangen daar zijn wij goed en groot in bij Smets. U ontwerpt en wij doen de rest, dat is nog eens makkelijk werken.

Zoals u ziet zijn wij helemaal klaar voor het MX seizoen 2023, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Smets
Weerijs 25
5422 WV  GEMERT
info@smetszeefdruk.nl
www.smetszeefdruk.nl
+31 (0)492-362047