Published On: 28/08/2020

Donderdag 3 september 2020 komt er een volgende oldtimertraining op de Horensbergdam te Genk. Net als voorheen is dit een initiatief van AMC Bolderberg in samenwerking met AMC Genk. Ook zal er weer een voormiddagsessie en een namiddagsessie zijn. De inschrijving zal nu wel wat anders verlopen. Deze keer kan je inschrijven via onderstaande links.

Steun uw favoriete website

Omdat het administratief een erg zware klus is om het via e-mail te doen hebben we gekozen voor inschrijven via een link. En deze keer kun je ook onze website MXVintage ondersteunen. Koken kost geld en het kostenplaatje van een professionele website loopt hoog op. Daarom kunnen de deelnemers en de begeleiders van deze oldtimertraining een vrije gift doen. Dat doe je door een envelop af te geven aan de inschrijvingskiosk van AMC Genk. Ook brengen wij weer de grote stickers mee om op een bestelwagen of camper te kleven. Ze kosten 10€ het stuk. Mogen wij jullie nu al bedanken voor de ontvangen steun.

De kostprijs voor deze training bedraagt 15€ per piloot. Probeer zoveel als kan met gepast geld te betalen. De motoren die zijn toegelaten zijn solomotoren die gebouwd zijn tot uiterlijk modeljaar 1995. Zijspannen en quads zijn niet toegelaten. Het adres van de Horensbergdam is Damstraat 5, 3600 Genk.

Een voormiddagsessie ziet er zo uit:

 • 08u30 Poort open en start inschrijvingen
 • 09u15 Poort wordt gesloten
 • 09u20 Einde inschrijvingen
 • 09u30 Start Oldtimertraining
 • 12u30 Einde Oldtimertraining
 • 12u50 Gezamenlijk het MX-terrein verlaten

Een namiddagsessie zal er zo uit zien:

 • 13u00 Poort open en start inschrijvingen
 • 13u45 Poort wordt gesloten
 • 13u50 Einde inschrijvingen
 • 14u00 Start Oldtimertraining
 • 17u00 Einde Oldtimertraining
 • 17u20 Gezamenlijk het MX-terrein verlaten

U begrijpt dat deze trainingen moeten verlopen volgens de regels die zijn opgesteld in het belang van de algemene gezondheid van de bevolking. Daarom vragen wij u dit protocol zeker te lezen en de regels strikt na te leven

1) Er worden maximum 50 MX-rijders toegelaten op het domein en dit zowel in de voormiddag 8u30 als in de namiddag 13u00.

2) De kantine is gesloten. Gebruik van toilet en mogelijkheid tot handen wassen is voorzien in de twee rode sanitaire cabines aan de kantine.

3) Verplicht social distancing van 1,5m te respecteren! Enkel rijders die onder hetzelfde dak wonen mogen met 1 voertuig komen en zich op de parking op dezelfde parkeerplaats bevinden. Samenscholing op het terrein is verboden. Een mondmasker dragen wordt aanbevolen.

4) Er worden slechts 2 begeleiders toegestaan per rijder.

5) Buiten de rijder en zijn begeleiders worden er geen andere personen toegelaten op het terrein zelfs niet van hetzelfde gezin.

6) Wanneer er een wachtrij wordt gevormd voor de poort mag men het voertuig niet verlaten.

7) ID (identiteitskaart) van de rijder en ID van de begeleider te tonen aan de ingang van het MX terrein.

8) Na aanmelding aan de ingang van het MX terrein begeef je je met het voertuig naar de aangeduide parkeerplaats.

9) Nadat het voertuig staat geparkeerd begeeft de rijder zich naar de inschrijvingskiosk. De rijder brengt zijn ID, briefomslag met gepast geld en het (gebruikelijke dagelijks in te vullen) AMC-Genk inschrijvingsformulier met het reeds bestaande reglement ingevuld en ondertekend mee. Dit formulier wordt overhandigd bij het binnenrijden. Voorzie je eigen balpen voor invullen en ondertekenen van dit formulier.

10) Elke rijder dient €15,00 te betalen. De betaling gebeurt door 15,00€ gepast in een open briefomslag af te geven aan de inschrijvingskiosk.

11) Onder elke motor ligt een milieumat. Dit zal worden gecontroleerd.

Inschrijven via onderstaande links

Inschrijven voor deelname op donderdag 3 september in de voormiddag doe je via deze link.

Inschrijven voor deelname op donderdag 3 september in de namiddag doe je via deze link.