Published On: 22/09/2020

Door de coronacrisis moesten we het dit jaar over een andere boeg gooien en waren er sinds mei elke maand oldtimertrainingen. Om wat afwisseling te creëren kregen we deze keer een akkoord om Hondapark in Olmen af te huren. Deze training zal doorgaan op donderdag 1 oktober 2020. Dit is de laatste specifieke training voor oldtimers dit jaar.

De trainingen zullen plaatsvinden van 13u tot 17u. U kan u aanmelden vanaf 12u30. Het circuit zal uitzonderlijk worden gevlakt voor de oldtimerpiloten. U betaald 25€ bij het aanmelden in Hondapark. De motoren die worden toegelaten zijn niet jonger dan van het modeljaar 1995. Quads en zijspannen worden niet toegelaten. Jullie worden ingedeeld in twee groepen zodat er niet teveel volk tegelijk op de omloop aanwezig is. Groep 1 zijn de oudste motoren (pré 73, pré 77, 4T Open en pré 80 125cc). Groep 2 zijn de twinshocks en de pré 95 motoren. Uiteraard zijn ook piloten uit andere landen van harte welkom. Het adres van het circuit is: HONDAPARK, Grote Heideweg 10, 2491 Olmen (Balen).

Deze training wordt georganiseerd door MXVintage. Wij brengen onze bekende stickers en mondmaskers mee en rekenen op uw steun voor de website. Zowel de stickers als de mondmaskers kosten 10€. Mogen wij nu al bedanken voor de ontvangen steun. Inschrijven kan via onderstaand formulier maar neemt u eerst even de formaliteiten door voor u inschrijft.

  • Per piloot mogen er maximaal twee begeleiders meekomen.
  • Onder elke motor ligt een milieumat.
  • Het afspuiten van motoren is verboden.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht.
  • Hou voldoende afstand, het coronavirus is niet weg.
  • Het is verplicht om de motoren op de parking te duwen.
  • Als de training om 17u is afgelopen zal iedereen voor 17u30 het terrein verlaten hebben.