Published On: 28/03/2022

Zoals eerder aangekondigd zullen de deelnemers aan de BOTC oldtimercross voortaan gevraagd worden om in te schrijven voor deze competitie. Het maakt het voor de werkgroep een stuk gemakkelijker om iedereen op een eenvoudige manier te registreren. Let op! U dient wel nog een vergunning aan te vragen bij de VMCF of de VLM.

U hoeft u dus maar eenmaal aan te kondigen voor een gans jaar competitie. Dat doe je door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. Lukt dit niet voor jou, vraag dan aan iemand om het voor jou te doen. Na het invullen en het verzenden van de digitale inschrijving krijgt u meteen een melding in uw mailbox dat u bent ingeschreven. Door de coronapandemie heeft de BOTC-werkgroep nog niet alle reglementen kunnen bespreken. Daardoor kunnen sommige categorieën eventueel nog lichtjes wijzigen maar dat zullen nooit geen grote ingrepen zijn.

Om deel te nemen aan het BK oldtimercross dien je een oldtimercross vergunning aan te vragen bij de VMCF of de VLM. Personen die af en toe wensen deel te nemen met een dagvergunning hoeven onderstaand formulier niet in te vullen. Zij vergaren ook geen punten voor dit BK. Er staan 16 wedstrijden op de kalender van 2022. Wij wensen iedereen die betrokken is bij het BK oldtimercross een spannend en sportief seizoen toe. Vul hieronder alle vakken in en druk helemaal onderaan op “verzenden” als alle vakjes zijn ingevuld. Indien u uw transpondernummer en startnummer nog niet kent hoeft u deze vakken niet in te vullen.