Published On: 10/08/2021

Zaterdag 21 augustus is er een volgende oldtimercross georganiseerd door de VLM in samenwerking met de werkgroep BOTC. Wil u deelnemen dan bent u verplicht om vooraf in te schrijven.

Dit jaar werd er door de werkgroep beslist om geen Belgisch kampioenschap te organiseren maar een BOTC Cup 2021. Yoran Moens en Kenny Janssens tekenen ook dit jaar weer voor de organisatie in Kampenhout. De vooraanmelding is verplicht, maar wel gratis. Let op, er kunnen maximaal 44 rijders starten per categorie dus kies de juiste klasse en schrijf maar 1x in. Vol is vol. De vooraanmelding sluit op de woensdag voorafgaand aan de wedstrijd om 12.00uur. Zonder voorinschrijving, geen deelname.

Na uw ‘aankoop’ ziet u uw ticket terug onder het kopje ‘bestellingen’ in uw profiel. Indien u onverhoopt meerdere inschrijvingen doet worden deze verwijderd. Indien u niet alle gegevens invult (transpondernummer, licentienummer etc) word uw inschrijving ook verwijderd.

Indien u met een dagvergunning mee wil doen neemt u zowel een ticket voor de klasse, als daarna een ticket ‘dagvergunning’. U dient op de wedstrijddag de dagvergunning te verzilveren en te betalen vooraf aan uw training bij de wedstrijdleiding. Op de plaats van het licentienummer mag u nummer 0000 invoeren wanneer u een dagvergunning neemt.

Nadat je bent ingeschreven kan je je ticket terugvinden onder de knop “bestellingen”. Wil je deelnemen aan één van de oldtimerreeksen in Kampenhout? Schrijf je in via deze link. Problemen met inschrijven? Doe een mailtje naar info@motoinside.app en u wordt asap geholpen.