Published On: 01/05/2018

Glenn Vandenput

De oldtimercrossers waren toe aan hun derde wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap oldtimercross. Naast de E313 te Ranst lag er een zanderige ondergrond geprepareerd door de mensen van het VDS MX-team.

Er konden ook weer punten vergaard worden voor “Eddy’s Oldtimer Trophy” want dit was een JMS-organisatie. De wedstrijd was aan de pittige kant  door spoorvorming in de bochten maar tijdens de pauze werd alles weer netjes gevlakt. Onze excuses voor de foutieve timing die we weergaven op de site hier maar de aangebrachte wijzigingen waren ons niet kenbaar gemaakt. Dit zijn de resultaten zoals ze werden doorgezonden naar Mylaps Speedhive.

De fotograaf van dienst was René Van Tricht. Zijn beeldmateriaal van de oldtimers vind je op deze link. Later volgen nog de foto’s van Francois Rombouts.

De leider in de tussenstand van het Belgisch kampioenschap in de 50cc klasse is Wim Verrezen. Hij plakte een helmcamera op zijn hoofd en filmde de tweede reeks aan boord van zijn jankende Fantic. De beelden vind je onderaan dit bericht. De volgende race voor de oldtimers is al nu zaterdag 5 mei op Limburgse bodem te Molenbeersel. Alle info over deze vierde wedstrijd vind je donderdagochtend op de site.