Published On: 12/04/2016

Hedlund Rickman Metisse

Afgelopen zaterdag ging in de Haachtse deelgemeente Tildonk de eerste wedstrijd door voor het Belgisch kampioenschap oldtimercross BOTC. De dagen voordien waren de weergoden in een minder goede bui maar in Tildonk was daar niks van te merken. Het was zonnig, droog en de omloop lag er supermooi bij. MC Cauberg had de omloop wat hertekend en dat viel in de smaak van de 164 opgekomen piloten. De organisatie onder de vleugels van JMS verliep van een leien dakje en zo werd de eerste race van het seizoen een motorcrossfeest met alleen maar blije gezichten. Dit zijn alvast de geregistreerde uitslagen via mylaps.com (pré 90 niet compleet). Later deze week volgen er nog meer foto’s maar deze zijn alvast van Christoff Deyaert. Ludo Berkmans fotografeerde de podium-cerenomie, zijn foto’s vind je hier beneden samen met de video van de eerste reeks pré 90.

Vanuit de werkgroep werd ons verzocht om te melden dat het verplicht is om tegen de volgende wedstrijd in Wichelen het motorpaspoort in te vullen en af te geven aan de leden van de technische commissie.

Yuri Vintea

Yuri Vintea

Gelieve hier gevolg aan te geven want indien dit niet in orde is in Wichelen volgen er sancties op de wedstrijd in Ranst. Je kan het motorpaspoort hier vinden om af te drukken en mee te nemen naar de cross in Wichelen. Dit geldt ook voor het dragen van rugnummers, ondanks de waarschuwingen zijn er nog enkelingen die deze regel negeren. Graag u in orde stellen tegen de volgende wedstrijd a.u.b. Verder mogen jullie ook nog noteren dat de kampioenenviering dit jaar zal plaats vinden op zaterdag 5 november 2016 in zaal Volksontwikkeling te Tongeren.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=cJo1RRDjlS8[/embedyt]