Published On: 08/05/2019

Brillenfabrikant 100% moeten we niemand nog voorstellen. De specialist van crossbrillen heeft zijn sporen verdiend in de motorcross en komt nu met een high-tech nieuweling voor de proppen. De Armega is het resultaat van twee volle jaren ontwikkeling en heeft heel wat in huis om je race-ervaring een stuk aangenamer te maken.

De 100% Armega heeft een waslijst van highlights waarvan we de belangrijkste aanhalen. De Ultra HD lens is vervaardigd om een pittige inpact de baas te kunnen. Deze is ook optisch helemaal correct zonder vervormingen. De lens is eenvoudig in te klikken doormiddel van zes vaste bevestigingspunten. Er is een drainagekanaal om het zweet af te voeren en er zijn luchttoevoerelementen voorzien voor een perfect zicht zonder aandampen.

 

De Armega heeft een verwijderbaar neusstuk en heeft twee handels om de lens van het frame te liften. De prijs van deze bril ligt rond de 115€ afhankelijk van de uitvoering. We kunnen niet wachten om dit mooi stukje techniek aan een grondige test te onderwerpen.