Published On: 09/06/2021

Nu dat het oldtimercrossseizoen uiteindelijk weer van start kan gaan zijn er toch wat regels die moeten worden gevolgd. De coronacrisis heeft invloed op de manier hoe dat piloten dienen aan te melden indien het een VLM/JMS organisatie betreft.

Met andere woorden: de piloten worden verplicht zich voorafgaand aan elke wedstrijd in te schrijven via het Moto Inside platform. Dat kan via de website van Moto Inside maar ook via een app op de smartphone. Op de Moto Inside website of in de app maken de deelnemers eenmalig een account aan. Hiervoor heeft elke deelnemer een eigen e-mailadres nodig. Hierna gaan ze naar de gewenste wedstrijd waar ze een klasse kunnen kiezen en een ticket kunnen ‘‘kopen’’. Het woord ‘‘kopen’’  staat tussen aanhalingstekens omdat je voor de inschrijving uiteraard niets vooraf betaald. De vooraanmelding is verplicht, maar wel gratis.

Let op, er kunnen maximaal 44 rijders starten per categorie, kies dus de juiste klasse en schrijf maar één maal in. Vol is vol. Vul ook alle informatie juist in. Na je ‘aankoop’ zie je je ticket terug onder de link ‘bestellingen’ in je profiel. Indien je toevallig meerdere inschrijvingen doet, zullen deze worden verwijderd. Indien je met een dagvergunning wil deelnemen, neem je zowel een ticket voor de klasse, als daarna een ticket ‘dagvergunning’. Je dient op de wedstrijddag de dagvergunning te betalen voor de start van de trainingen bij de wedstrijdleiding.

Tot slot zijn er ook transponders te huur. Een transponder reserveren kan ook door een ticket hiervoor te nemen. Ook de transponders liggen dan op naam klaar bij de wedstrijdleiding. Let op: er zijn niet oneindig veel transponders te huur. Hieronder kan je rechtstreeks naar de moto Inside website om een account aan te maken en je in te schrijven voor de eerste wedstrijd. Je kan ook via een app op de smartphone hetzelfde doen. iOS-gebruikers drukken op de App Store knop en Android-gebruikers op de knop Google Play.

Naar de website: https://motoinside.app

Bij vragen over de app en je inschrijving kan je steeds terecht bij het serviceteam van Moto Inside: telefoon: 0031-651858356 of e-mail: info@motoinside.app

Foto: Tim Van Echelpoel