Published On: 19/02/2017

Drie donderdagen trainen met de oldtimermotor op de Horensbergdam.

Zonet kwam hier op de redactie het verlossende telefoontje binnen: Er komen drie oldtimertrainingen op de Horensbergdam te Genk. Op donderdag 9, donderdag 16 en donderdag 23 maart zijn jullie van harte uitgenodigd om met de oldtimermotor een trainingssessie te doen. Inschrijven doe je telkens om 12u30 ter plaatse, crossen kan van 13u tot 17u. Dit zijn drie ideale gelegenheden om de motor en jezelf te testen net voor aanvang van de competitie. Alle motoren tot bouwjaar 1995 zijn welkom. Vooraf inschrijven is niet nodig, dat doe je ter plaatse.

Zoals eerder vermeld kan je ook op donderdag 30 maart trainen maar dan op de Breugelheide te Lille. Dat betekent een maand lang oldtimertrainingen in België!

Update!! over de training in Lille op donderdag 30 maart. Luk Woestenborghs laat weten dat als er minimum 15 piloten zijn dan wordt de omloop op woensdagavond of donderdagochtend extra gevlakt. Diegene die willen komen trainen geven hun naam door voor woensdagmiddag 29 maart aan luk.woestenborghs@gmail.com of stuur een smsje naar 0478226826.