Published On: 26/02/2022

Net als voorgaande jaren zal er ook nu weer kunnen getraind worden met oldtimermotoren op de Horensbergdam in Genk. En ook deze keer werkt AMC Bolderberg samen met AMC Genk om deze drie trainingsdagen te organiseren.

Voorafgaand aan het Belgisch kampioenschap oldtimercross kunnen de piloten hun machines en zichzelf testen op het motorcrosscircuit van Genk. Traditioneel zullen er drie donderdagen worden voorzien voor de vintage crossers. Schrijf deze data alvast in uw agenda: 17, 24 en 31 maart 2022. Goed nieuws is ook dat de trainingen zullen verlopen zonder coronabeperkingen. U begrijpt dat die intussen kunnen wijzigen maar indien de huidige toestand niet verslechterd zal het dus kunnen plaats vinden zonder beperkingen. Dat betekent dat er op deze trainingsdagen telkens vrij kan getraind worden van 13u tot 17u.

U dient vooraf in te schrijven voor deze trainingen. De inschrijvingslink worden hier gepubliceerd op MXVintage. Gelieve niet vooraf te bellen, berichten te sturen, te whatsappen of met rooksignalen je inschrijving te forceren, alleen inschrijven via de gepubliceerde link is toegelaten. De poorten in Genk zwaaien open stipt om 12u waarna u kan inschrijven in de kantine van AMC Genk. Door de medewerking van AMC Bolderberg kost de training maar 15 euro. De motoren die worden toegelaten zijn die tot bouwjaar 1995. Ook onze buitenlandse vrienden zijn van harte uitgenodigd om mee te komen trainen in Genk. De inschrijvingslinkjes worden ongeveer een week voor de eigenlijke training gepubliceerd hier op de site.

  • donderdag 17 maart 2022 oldtimertraining 1 Genk
  • donderdag 24 maart 2022 oldtimertraining 2 Genk
  • donderdag 31 maart 2022 oldtimertraining 3 Genk