Published On: 22/06/2020

De populaire trainingen voor oldtimercrossers krijgen door een versoepeling van de maatregelen extra plaatsen ter beschikking. De komende vier trainingen op donderdag 25 juni en 23 juli krijgen in elke sessie 10 extra plaatsen. Het maximum aantal piloten per sessie wordt dus opgetrokken van 40 naar 50.

Wat moet u doen om erbij te zijn op de Horensbergdam? Een mailtje zenden naar info@mxvintage.be met vermelding van de sessie naar uw keuze, uw naam, voornaam, telefoonnummer, motor en type, nummer op de motor en de naam van uw eventuele begeleider. Maximum één begeleider per persoon.

De trainingen worden aangeboden door AMC Bolderberg en dit in samenwerking met AMC Genk. Dit zijn de dagen dat er trainingen zullen zijn in Genk.

 • donderdag 25 juni 2020 oldtimertraining 2 Genk sessie 3 voormiddag
 • donderdag 25 juni 2020 oldtimertraining 2 Genk sessie 4 namiddag
 • donderdag 23 juli 2020 oldtimertraining 3 Genk sessie 5 voormiddag
 • donderdag 23 juli 2020 oldtimertraining 3 Genk sessie 6 namiddag

Elke training zal onderverdeeld worden in een voormiddagsessie en een namiddagsessie. U kan onder geen enkele voorwaarde aan beide deelnemen. In elke sessie worden maximaal 50 piloten toegelaten waarvan er maximum 20 tegelijk worden toegelaten op het circuit. Dit zal gecontroleerd worden door een verantwoordelijke.

Inschrijvingen die niet compleet zijn worden geweigerd.

Elke sessie zal gebeuren onder een strikt uurschema. Een voormiddagsessie ziet er zo uit:

 • 08u30 Poort open en start inschrijvingen
 • 09u15 Poort wordt gesloten
 • 09u20 Einde inschrijvingen
 • 09u30 Start Oldtimertraining
 • 12u30 Einde Oldtimertraining
 • 12u50 Gezamenlijk het MX-terrein verlaten

Een namiddagsessie zal er zo uit zien:

 • 13u00 Poort open en start inschrijvingen
 • 13u45 Poort wordt gesloten
 • 13u50 Einde inschrijvingen
 • 14u00 Start Oldtimertraining
 • 17u00 Einde Oldtimertraining
 • 17u20 Gezamenlijk het MX-terrein verlaten

U begrijpt dat deze trainingen moeten verlopen volgens de regels die zijn opgesteld in het belang van de algemene gezondheid van de bevolking. Daarom vragen wij u dit protocol zeker te lezen en de regels strikt na te leven.

 1. Reserveren via info@mxvintage.be is verplicht.

2) Er worden maximum 50 MX-rijders toegelaten op het domein en dit zowel in de voormiddag 8u30 als in de namiddag 13u00.

3) De kantine is gesloten. Gebruik van toilet en mogelijkheid tot handen wassen is voorzien in de twee rode sanitaire cabines aan de kantine.

4) Verplicht social distancing van 1,5m te respecteren! Enkel rijders die onder hetzelfde dak wonen mogen met 1 voertuig komen en zich op de parking op dezelfde parkeerplaats bevinden. Samenscholing op het terrein is verboden. Een mondmasker dragen wordt aanbevolen.

5) Er wordt slechts 1 volwassen begeleider toegestaan per rijder.

6) Buiten de rijder en zijn volwassen begeleider worden er geen andere personen toegelaten op het terrein zelfs niet van hetzelfde gezin.

7) Wanneer er een wachtrij wordt gevormd voor de poort mag men het voertuig niet verlaten.

8) Verplicht bevestigingsmail en ID (identiteitskaart) van de rijder en ID van de volwassen begeleider te tonen aan de ingang van het MX terrein. (hou deze documenten klaar, dit vermijdt lange wachttijden)

9) Indien de rijder en de volwassene begeleider zich in 1 voertuig mogen en kunnen verplaatsen is 1 bevestigingsmail voldoende. Indien dit niet kan of mag dient de volwassen begeleider zich met een kopie van de bevestigingsmail en zijn ID (identiteitskaart) aan te bieden aan de ingang van het MX-terrein.

10) Na aanmelding aan de ingang van het MX terrein begeef je je met het voertuig naar de aangeduide parkeerplaats.

11) Nadat het voertuig staat geparkeerd begeeft de rijder zich naar de inschrijvingskiosk. De rijder brengt zijn bevestigingsmail, ID, briefomslag met gepast geld en het (gebruikelijke dagelijks in te vullen) AMC-Genk inschrijvingsformulier met het reeds bestaande reglement ingevuld en ondertekend mee. Dit formulier wordt overhandigd bij het binnenrijden. Voorzie je eigen balpen voor invullen en ondertekenen van dit formulier.

12) Elke rijder dient €15,00 te betalen. De betaling gebeurt door 15,00€ gepast in een open briefomslag af te geven aan de inschrijvingskiosk.

13) Onder elke motor ligt een milieumat. Dit zal worden gecontroleerd.

Foto: Tim Van Echelpoel