Published On: 03/07/2018

Eerder kondigden we al aan dat er op de BMB-wedstrijd te Hasselt voor het eerst oldtimerreeksen zullen starten. De wedstrijd in Hasselt op zondag 15 juli is een BK zijspannen met reeksen voor juniors, beloften, inters en dus ook twee reeksen oldtimers.

De ene reeks is er voor de klasse pré 72, pré 77en pré 80 50/125cc. De andere is er voor de twinshocks en pré 95 motoren. Piloten kunnen zich dus nog altijd in schrijven per e-mail via info@mcsanti.com met vermelding van: Naam en voornaam, merk en type motor, klasse, startnummer en transpondernummer. Ook buitenlandse vintage crossers zijn welkom.

Ingeschreven piloten kunnen rijden met een dagvergunning of met een afvaardiging van hun federatie. Voor de VMCF-vergunninghouders wordt er een algemene afvaardiging geregeld. De vergunninghouders van VLM/JMS ontvangen hun afvaardigingsdocument aan de inschrijftafel op de BOTC-oldtimercross te Retie op 14 juli. Alle oldtimerpiloten betalen alleen de inkom van de wedstrijd. Het uurschema van de motorcross te Hasselt kan je hier downloaden.