Published On: 04/10/2017

Crossen met Maico’s op zaterdag 28 oktober 2017 in Dongen.

Foto: maicomotocrosstreffen.nl

Hallo Maiconisten. Helaas door de weersomstandigheden hebben we op het laatste moment zoals jullie wellicht allemaal vernomen hebben het Maicomotocross Treffen af moeten lassen.

Dit vinden wij erg vervelend, maar het weer hebben we niet in de hand en is dus ook voor ons pure onmacht. Naar aanleiding van de afgelasting heeft de WBMC (West Brabantse Motocross Club) ons uitgenodigd om met de Maico’s op zaterdag 28 oktober 2017 bij hun te komen rijden. Dit betekend dat er ruimte zal zijn om echt met de Maico’s bij elkaar te rijden en dus niet tussen de moderne motoren maar echt aparte Maico manches.

Dit is bij MCT de Dreef in Dongen. Het maisland-circuit is gelegen aan de Ruiterbaan. De wedstijd is geheel in handen door de WBMC, dit is geen verplaatsing van het Maicomotocross Treffen. Dit staat hier los van.

• Deelname is mogelijk met een KNMV of MON pas
• Overnachten van vrijdag op zaterdag is mogelijk
• Er wordt gereden met transponder
• Inschrijfgeld bedraagd € 20,00 per deelnemer
• Inschrijving zal zaterdag 28 oktober rond 08.00 uur starten, dit is niet op het crossterrein maar bij het naastgelegen Café Bar de Dreef, Gemeenteweg 95, 5106 NK in Dongen.
Voor meer informatie over de WBMC kijk op www.wbmc.nl
Graag zouden we ongeveer weten hoeveel personen hier aan mee willen doen zodat we de WBMC daar over kunnen inlichten. Dus wil je hier graag bij zijn of heb je vragen, stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar maicomotocrosstreffen@hotmail.nl
Dit is geen inschrijving maar een peiling van hoeveel Maico’s hier bij willen zijn. Dongen ligt net boven Breda en Tilburg.

Groeten MaicoMotoCross commissie