Published On: 11/10/2018

Nu zaterdag 20 oktober is er in Zaal Volksontwikkeling te Tongeren de fantastische huldiging van de Belgische kampioenen oldtimercross 2018. Het geweldig feest met Stefan Everts als gast begint om 18u en om op tijd ter plaatse te geraken moeten we het toch even hebben over de gewijzigde verkeerssituatie in de buurt van de feestzaal. 

Er zijn namelijk werken aan de gang in de straat die toegang geeft tot de Jekerstraat en de feestzaal. Ook zal er weinig parkeermogelijkheid zijn in de buurt van zaal Volksontwikkeling. Vandaar dat we een alternatieve parking gevonden hebben op 200 meter van de zaal. Dat is de parking van de Carrefour market aan de Luikersteenweg 1 te Tongeren. Deze parking blijft de ganse nacht open. Vanaf de parking (zie situatieplan) wandelt u via de parallelweg van de Albertwal naar het Regulierenplein. Na 100 meter slaat u rechts af naar de Jekerstraat, de zaal ligt dan even verder aan uw rechterkant.

Personen die van de kant van Hasselt komen volgen de groene pijl om naar de parking te rijden, degene die van de kant van Luik komen volgen oranje pijl. De rode aanduiding is hoe u naar de feestzaal wandelt. De zaal zal bovendien aangeduid zijn met pijlen vanaf de Carrefour. Mogen wij u allen verwelkomen om 18u en u een geweldige Nacht der Kampioenen toewensen.