Published On: 14/09/2023

Living for the Weekend is 10 jaar na het eerste bioscoopsucces terug op het witte doek. De sensationele eerste editie stal de harten van meer dan 25.000 fans in België en Nederland. Destijds werd de film in 25 bioscopen uitgezonden in beide landen.

Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff waren in 2013 nog jonge honden en zijn in 10 jaar tijd uitgegroeid tot vaste waardes in de MXGP. Zij zullen ook voor deze nieuwe film in beeld worden gebracht. Zowel België als Nederland is enorm verwend in de MX2 klasse met diverse toprijders die elk hun zinnen hebben gezet op het podium en zelfs de wereldtitel. In deze klasse volgen we Jago Geerts, Kay de Wolf, Liam Everts, Lucas Coenen, Sacha Coenen, Rick Elzinga en Roan van de Moosdijk.

 

 

Na een wereldtitel in de 125cc in 2022 is Ivano van Erp nieuwkomer in het Europees Kampioenschap 250cc. Ook Lotte van Drunen stapt dit jaar in een nieuw avontuur in de Wereldkampioenschap bij de Dames. Zowel Ivano als Lotte mogen daarom niet ontbreken in onze film. Tot slot brengen we een blik achter de schermen bij jeugd en komen Dean Gregoire (12) en Jarne Bervoets (14) in beeld. De twee rijders trekken dit jaar door Europa op jacht naar de Europese- en Wereldtitel in de 85cc klasse.

 

 

Ook deze nieuwe film wordt gemaakt met als doel de harten van motorsport-liefhebbend België en Nederland sneller te laten kloppen en weer vele duizenden fans een mooie avond uit aan te bieden. Dit gaan we niet alleen in de bioscopen doen maar ook in speciaal hiervoor ingerichte evenementen locatie. Hier creëren wij zelf een unieke sfeer en beleving voor de bezoekers.

Voor nu zijn de première-tickets alvast beschikbaar. Gaandeweg het seizoen zullen de aangesloten bioscopen bekend worden gemaakt.

Voorstellingen LFTW2

  • De kaartverkoop voor de Nederlandse en Belgische premiere’s staan al online. Kom met ons en alle toprijders een geweldige avond beleven!
  • Donderdag 16 november Grand Première Veghel (NL) -> TICKETS
  • Dinsdag 21 november Grand Première Lommel (B) -> TICKETS