Published On: 04/10/2019

Bijna drie weken geleden gebeurde het ondenkbare. Jean-Pierre Teunckens viel tijdens de tweede reeks Twinshocks op de oldtimercross in Broechem en werd met verlammingsverschijnselen afgevoerd naar het ziekenhuis. De eerste dagen waren nog enigszins hoopgevend maar nadien bleken de opgelopen blessures veel ernstiger dan verwacht.

Update! De familie van Jean-Pierre vraagt om geen bloemen of kransen neer te leggen tijdens de begroeting op dinsdag 8 oktober in het funerarium in Geel. 

Jean-Pierre verloor de oneerlijke strijd en overleed op 2 oktober 2019 aan zijn verwondingen. Het verlies van “Teun” heeft een enorm grote impact op de motorcrossgemeenschap. Hij was erg geliefd in het rennerspark en stond altijd klaar met een helpende hand. Jean-Pierre Teunckens was ook een erg warm persoon met het hart op de juiste plaats waardoor de oldtimercross nooit meer hetzelfde zal zijn zonder hem.

De uitvaart van Jean-Pierre zal in intieme kring gebeuren. Er is wel een mogelijkheid tot begroeting op dinsdag 8 oktober 2019 van 19u tot 19u30 in het funerarium Verstappen in Geel. Het adres is: Diestseweg 62, 2440 Geel.

De redactie van MXVintage.be, MXMag.be en de leden van de BOTC-werkgroep wensen familie en vrienden van Jean-Pierre veel sterkte toe.