Published On: 30/08/2021

Heel wat vintage motorcrossliefhebbers hebben het moeten missen: de motorbeurzen. Snuisteren tussen oude motoren en onderdelen was voor lange tijd niet meer mogelijk door de coronacrisis. Maar nu komen ze stilaan terug en het is Moto Retro Wieze die de dans opent.

In Wieze hebben ze een traditie te onderhouden want de beurs is de grootste van het land. Net als de meeste andere organisaties hebben ze twee edities moeten schrappen door de invloed van covid-19. De coronacrisis hakte flink in het wereldje van de retrobeurzen want door de geldende coronaregels was er gedurende meer dan anderhalf jaar geen enkele beurs mogelijk. Op 11 en 12 september 2021 zullen in Wieze de deuren openzwaaien voor een tweedaagse beurs zoals vanouds.

Per dag worden er 3000 bezoekers toegelaten op de beurs. Deze editie wordt dus een ‘Corona Safe Ticket’ editie waarbij de toegang voorbehouden wordt voor houders van dit Corona Safe Ticket, ook wel Corona-pas genoemd. Vanaf eind augustus zullen de Corona-maatregelen via de website zo actueel mogelijk meegedeeld worden. Ook zullen de links vermeld worden waar u de nodige documenten kan aanvragen om in het bezit te komen van de QR-code. Deze code zal aan de ingang gescand worden alvorens u de beurs kan bezoeken.

Het GPS-adres is: Oktoberhallen, Schrovestraat 22, 9280 Wieze (Lebbeke). Alle praktische info over het corona safe ticket kan je vinden op hun website. Alle belangrijke beurzen worden steeds weergegeven op onze “Retro beurzen” pagina.