Published On: 11/08/2021

Iedereen kent natuurlijk de fantastische Moto-Master Flame remschijven uit het WK motorcross maar wist u dat ze ook remschijven produceren voor vintage crossmachines? Het Nederlands bedrijf in de buurt van Eersel heeft een hoog aantal kwaliteitsproducten en de Vintage MX remschijf is er daar eentje van. Hoog tijd voor een overzicht.

Het mooie aan deze remschijven is dat ze geleverd worden met de originele OEM-look en met de hoge kwaliteitstandaard van Moto-Master. De Moto-Master Vintage MX Discs hebben die mooie klassieke look en worden vervaardigd volgens de strakste toleranties en specificaties met behulp van een speciaal gehard roestvrij staal van topkwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar voor vele oldschool motorcrossmotoren zoals de Yamaha YZ, Suzuki RM, Honda CR, KTM MX, Kawasaki KX en nog vele andere modellen.

De Vintage remschijven van Moto-Master voor een Suzuki RM125

De Vintage MX-schijven zijn lasergesneden, CNC-bewerkt en nauwkeurig dubbel geslepen voor een perfecte pasvorm en vlakheid. Uiteraard remmen deze Vintage remschijven nog een stuk beter met de bijhorende remblokjes van Moto-Master. De combinatie van de hoogwaardige schijven samen met de brake pads zorgen voor een bewezen grotere remkracht. Klik hier en kijk voor welke vintagemotoren er remschijven worden vervaardigt bij Moto-Master. De remschijven zijn te bestellen in elke motorcross-shop bij jou in de buurt.