Published On: 01/11/2022

Na afloop van de RSP Classic in Arco di Trento dachten we dat het vintage motocross seizoen gedaan was. Maar die conclusie was erg voorbarig want in Noord-Italië is er een klassieker die weer tot leven werd gewekt. De Transborgaro is terug en zal heel wat bekende namen ontvangen op 26 en 27 november.

In de gemeente Borgaro, op een boogscheut van de luchthaven van Turijn zullen voor het eerst sinds 2017 weer motoren klinken op deze wedstrijd die al heel wat jaren bestaat. Voor 2022 heeft de organisatie alles uit de kast gehaald want de affiche werd opgesmukt met heel wat beroemdheden uit de motorcross van weleer.

Mickey Dymond

 

Wat dacht je van Danny LaPorte, Jeff Stanton, Pierre Karsmakers, Lauris Freibergs, Mickey Dymond, Chuck Sun, Joël Smets, Marc Velkeneers, Broc Glover, en Doug Dubach? De Transborgaro is een race met bekende rijders en een leuke sfeer met verbroedering tussen oud-rijders en supporters. Wil je graag naar deze race? Dan is dit het GPS-adres van het circuit: Via Stati Uniti, 10, 10071 Borgaro torinese TO, Italië. Alle info vindt je op: https://www.transborgaro.com/index.html