Published On: 26/07/2018

Die oldtimercrossers moeten uit een speciaal soort hout zijn gesneden want die mannen haspelen op een seizoen evenveel wedstrijden af dan de GP-piloten. Zo zijn die straffe kerels alweer toe aan hun 11de wedstrijd tellende voor het Belgisch kampioenschap oldtimercross.

Die vind nu zaterdag 28 juli plaats in de Oost-Vlaamse gemeente Wachtebeke. De VMCF-wedstrijd wordt aldaar in goede banen geleid door Team Paridaens-Meersman op de omloop die in de schaduw ligt van het bekende domein Puyenbroeck. Door de aanhoudende droogte dreigt er brandgevaar en daarom vraagt de brandweer met aandrang om geen BBQ aan te steken.

De piloten kunnen inschrijven op vrijdagavond tussen 20u en 21u15. Op zaterdagochtend kan dit van 7u30 toto 9u15. Er zijn vrije trainingen voorzien vanaf 15u15. De prijsuitreiking van de oldtimerreeksen is voorzien voor 16u15. Het GPS-adres is: Mendonkse Dreef, 9185 Wachtebeke. Deze wedstrijd geldt ook voor het VMCF Oldtimers Regelmatigheidscriterium. De afdrukbare timing kan je hier downloaden.