Published On: 15/08/2020

De naam van deze Bruggeling klinkt misschien niet bij iedereen bekend in de oren maar in motorcrossmiddens zijn er toch wel heel wat mensen die weten wat Gilbert Bruynooghe de afgelopen drie decennia heeft uitgevreten. Hij verzamelde namelijk alle data van alle motorsportwedstrijden vanaf 1924. Respect!

Bruynooghe beperkt zich niet alleen tot motorcross maar ook snelheid, trial en enduro zit in zijn databank. Zelfs de redactie van MXVintage maakt regelmatig gebruik van deze geweldige bron van informatie. Voortaan kan iedereen die dat wil informatie opvragen bij hem. Lees hieronder de aankondiging van Gilbert:

Een dertigtal jaren terug ben ik gestart met een databank waarin opgenomen alle uitslagen van motorsportwedstrijden. Vanaf het jaar 1924 tot op heden 2020 zijn alle uitslagen daarin verwerkt zoals :

  • motorcross,snelheid,trial en enduro.
  • alle federaties ( BMB – BLB – MCB(MCLB) – VLM – BVM – VMCF en andere.
  • G.P. uitslagen.
  • Alle afzonderlijke palmaressen van de rijders met  uitslag, data, categorie, plaats van de wedstrijd e.a.
  • Eindstanden Belgische kampioenschappen en wereldkampioenschappen.

Iedereen die interesse heeft zoals ex-piloten, familieleden, organisatoren, supporters e.a. kunnen bij mij terecht. Alle inlichtingen:  Gilbert Bruynooghe, Tijl Uilenspiegelstraat 50, 8000 Brugge.

Tel. & Fax.:  050/33 53 58 – GSM: 0486/71 70 46 – E-mail: gilbert.bruynooghe@skynet.be

Foto: Archief