Published On: 06/10/2022

Achter de schermen wordt er naarstig gewerkt om van de oldtimercross in Reet een heel groot feest te maken. De wedstrijd werd door de nattigheid verplaatst naar dit weekend en is meteen de laatste motorcross voor oldtimers op Belgische bodem. Gisteren kregen we het heugelijke nieuws te horen dat er ook een “Ereprijs Eddy’s Oldtimer Trophy” wordt toegekend aan de eerste drie rijders uit het dagklassement.

 

 

Deze Ereprijs zal in de vorm van een mooi t-shirt worden overhandigd. Naast dit leuke item zullen de eerste drie rijders ook een pakketje van Denicol Lubricants en een medaille ontvangen. En we hebben nog meer goed nieuws. Vermits de oldtimercross er eentje wordt “buiten klassement” zal er geen 2 euro worden gevraagd aan de inschrijftafel. U moet u wel nog aanbieden om in te schrijven maar het bedrag zal niet worden geïnd.

Uiteraard worden ook de eerste drie piloten van de eindstand van het Belgisch kampioenschap oldtimercross uitvoerig gehuldigd in de feesttent. Verder zal er een aparte parking worden voorzien voor de oldtimers. Alle details van de wedstrijd kan je nalezen via deze link.