Published On: 30/04/2018

Op zaterdag 5 mei 2018 is er de ECMO-wedstrijd in het Deense Svendborg. Het is de eerste wedstrijd in een Europees drieluik met klassieke crossmotoren. In deze competitie wordt er in vijf leeftijdscategorieën gestreden voor de titel van Europees kampioen.

Net zoals voorgaande jaren wordt er gestreden in volgende leeftijdsgroepen: 30+, 50+, 60+, 66+ en 72+. Landenverantwoordelijke Roger Jaemers en teammanager Francis Stempien vaardigen ook een vloot Belgen af om ginder te strijden voor de punten. Deze piloten zijn o.a. Derome Olivier, Lemaire Christophe, Peeters Ludo, Somers Robert, Jaemers Roger, Leberger Alain, Smeyers John, Renders Ronny, Van Broekhoven Herman  en …….

De omloop in Svendborg ligt op 980 km rijden van Brussel. Het GPS-adres is: Bodøvej 20, 5700 Svendborg, Denemarken. Alle verdere info vindt je op http://classicmotorsport.org

Hieronder vindt je een video van de omloop in Svendborg om een indruk te vormen. Het is een harde en snelle baan met stenen in de ondergrond. Wij wensen onze landgenoten veel succes in Denemarken.

  • 05 mei                  Svendborg    Denemarken                CEC-1
  • 19 mei                  Reading (Bennett’s Hill)  Engeland    CEC-2
  • 16 juni                 Bad Salzungen   Duitsland                   CEC-3
  • 15 september     Pacov                    Tsjechië                     CMCdN

Het circuit in Svendborg