Published On: 09/04/2019

Binnenkort gaat het Europees kampioenschap Classic Motocross (ECMO) van start. Ook dit jaar zal het starthek goed gevuld zijn in de diverse categorieën. Dat komt door de goede organisaties, de mooie circuits en de uitmuntende atmosfeer tijdens de wedstrijden. Sommige organisatoren zijn echter gebonden aan lokale regels die gaan over het maximale aantal deelnemers aan het starthek. Vandaar onderstaande richtlijnen.

ECMO heeft respect voor deze lokale regels maar ze hebben ook een invloed op de werking. De organisatie van deze wedstrijden vraagt aan de piloten die ingeschreven zijn om ook daadwerkelijk aan de wedstrijd deel te nemen. Kan u – voor welke reden dan ook – niet deelnemen, verwittig dan onmiddellijk de organisatie via uw landenverantwoordelijke zodat een reserverijder kan worden ingezet.

Wegblijven van de wedstrijden is niet collegiaal en kan worden bestraft. U wordt tijdens de volgende wedstrijd op de reservelijst geplaatst. De wedstrijden moeten zo sportief mogelijk blijven en de bedoeling is om zoveel mogelijk deelnemers aan de start te laten verschijnen. ECMO wenst iedereen een fantastisch Europees kampioenschap toe.

ECMO (European Classic Motocross Organisation)

  • 27/04                  Casale Monferrato Italië                     CEC-1
  • 25/05                  Ramonchamp Frankrijk                      CEC-2
  • 06/07                  Netolice  Tsjechië                                  CEC-3
  • 21/09                  Marum  Nederland                               CMCdN

Meer info:www.classicmotorsport.org