Published On: 29/03/2022

Vorige week was de tweede training voor oude motoren een groot succes. Maar liefst 107 piloten kwamen opdagen op de Horensbergdam om voor de tweede maal dit jaar rondjes te malen op hun vintage crossmotor. Nu donderdag 31 maart staat er de derde oldtimertraining op het programma.

En ook deze keer werkt AMC Bolderberg samen met AMC Genk om deze drie trainingsdagen te organiseren. Voorafgaand aan het Belgisch kampioenschap oldtimercross kunnen de piloten hun machines en zichzelf testen op het motorcrosscircuit van Genk. Traditioneel zijn er drie donderdagen voorzien voor de vintage crossers.

Praktisch

De poorten van de Horensbergdam zwaaien open om 12u30 waarna u onmiddellijk kan inschrijven. De training start om 13u00 en eindigt om 16u45. Door de samenwerking met AMC Bolderberg kost de training slechts 15 euro per piloot. De motoren die worden toegelaten zijn die tot bouwjaar 1995. Ook onze buitenlandse vrienden zijn van harte uitgenodigd om mee te komen trainen in Genk. Het adres van het circuit is: Damstraat 5, 3600 Genk.

  • 31 maart 2022 oldtimertraining 3