Published On: 13/06/2018

Na Denemarken en Engeland is het nu de beurt aan Duitsland om de piloten te ontvangen die deelnemen aan het Europees kampioenschap Classic Motocross (ECMO).

Deze derde wedstrijd vind plaats in Bad Salzungen nu zaterdag 16 juni. Het is ook meteen de finale van dit EK waarbij gereden wordt in vijf leeftijdsgroepen. In de categorie 30+ is Olivier Derome nog in de running om de titel binnen te halen. Hij staat derde in de tussenstand op maar 12 punten van leider Wayne Partington. In de klasse 72+ staat Oost Oostra tweede in de rangschikking, hij moet 4 luttele puntjes goed maken op de Duitser Wolfgang Büttner. Bad Salzungen ligt op 500 km rijden van Brussel. Het ligt tussen Frankfurt am Main en Leipzig. De tussenstand na de twee wedstrijden in Denemarken en Engeland kan je hier raadplegen.

Landenverantwoordelijke Roger Jaemers en Teammanager en Francis Stempien vaardigen traditioneel een vloot Belgen af om te strijden voor de begeerde punten. Wij wensen alle Belgen veel succes toe ginder in Bad Salzungen. Volgende week lees je alles over deze wedstrijd hier op uw favoriete site.

Oost Oostra