Published On: 08/05/2018

De oldtimercrossers waren dit weekend aan het werk in het Limburgse Molenbeersel. Op deze JMS-cross konden er weer punten worden verdiend voor het Belgisch kampioenschap en Eddy’s Oldtimer Trophy. Het moet gezegd: MC De Grensduivels had bergen werk verzet en een uiterst professionele organisatie op poten gezet.

Puik werk dus en dat verdiend een dikke pluim op de hoed van die mannen. Het mooie weer trok dan ook nog een pak kijklustige motorsportliefhebbers en zo werd het een leuk motorcrossfeest in een zomers decor. De gezelligheid in het rennerspark is legendarisch bij de oldtimers maar ook tijdens de prijsuitreiking zie je niks dan blije gezichten. Onderaan deze tekst vind je de foto’s van de podiumcerenomie.

 

Helaas hebben wij bij het ter perse gaan geen foto’s van de reeksen zelf, moesten die nog opduiken dan krijg je ze later deze week te zien. Wij van onze kant trokken onze zevenmijlslaarzen aan (jawel, deze keer hadden we ze aan) om een korte video te schieten van de eerste reeks Pré 77 samen met de 4T Openklasse. De resultaten van de wedstrijd vind je op Mylaps Speedhive.

De piloten die meestrijden voor dit BK krijgen nu een twee weken rust om zich voor te bereiden op de volgende wedstrijd. Die zal deze keer plaatsvinden op Waalse bodem en meer bepaald in het fotogenieke dorpje Moresnet op zondag 20 mei. Alles wat je moet weten van deze oldtimercross vind je volgende week hier op de site.