Published On: 04/04/2018

Oldtimertraining één dag later op Horensbergdam.

Van AMC Genk kregen we de mededeling binnen dat de laatste oldtimertraining die normaal gepland was voor donderdag 5 april verschoven wordt naar vrijdag 6 april 2018.

De omloop zou er niet perfect bij liggen en het weerbericht voorspelt nog wat extra water voor vandaag en morgen. Vanaf vrijdag ziet het weerbericht er een pak beter uit waardoor Freddy Knoops en AMC Bolderberg besloten hebben om de training gewoon een dag later te laten doorgaan. De Horensbergdam zal dan netjes gevlakt zijn en er perfect bij liggen. Voor de rest blijft alles bij het oude: De poorten zwaaien open om 12u30 en je kan trainen van 13u tot 17u. Alle (solo) oldtimermotoren tot bouwjaar 1995 zijn toegelaten.

Ter info plukten we het weerbericht van komende vrijdag van het net. Dat ziet er alvast prima uit.

Vrijdag 6 april wordt een prachtige lentedag. In de vroege ochtend is het koud met in het binnenland temperaturen rond het vriespunt. In de Ardense dalen kan het zelfs licht vriezen. De zon schijnt flink en het warmt snel op. In de middag is het maximaal 14 graden op de Ardense hoogten en 17 in Laag-België. Er staat slechts een zwakke tot matige zuidoostenwind.