Published On: 26/06/2024

We zijn bijzonder fier om dit te kunnen realiseren: De enige echte FIM-gekeurde milieumatten zijn er en je kan ze vanaf nu kopen op elke oldtimercross. 

De matten zijn dus gehomologeerd en gemaakt met high-tech machines. Ze zijn goedgekeurd door de FIM, TÜV en Amfori en dragen het ISO9001 en REACH certificaat. Empirelogomats gebruikt de beste materialen, ze zijn ecologisch en milieuvriendelijk. Het hoeft geen betoog dat het gebruik van een goedgekeurde milieumat bijdraagt tot het bescherming van het milieu.

De afmetingen van de MXVintage milieumat zijn 2m. x 1m. Ze zijn te koop voor 90 euro op elke oldtimercross aan het bekende MXVintage-busje. Je slaat er twee vliegen in één klap mee want zo zorg je voor het milieu en steun je je favoriete website. Je kan al een exemplaar reserveren door een mailtje te sturen naar info@mxvintage.be met je naam, adres, telefoonnummer en het aantal gewenste exemplaren. Je mat wordt dan geleverd op de wedstrijd naar keuze. Wees er snel bij want de oplage is beperkt en er zijn al een aantal matten gereserveerd.

 

 

Op de BOTC-wedstrijden hebben we ook de nieuwe MXVintage petten bij. Net als de matten zijn de petten af te halen op de wedstrijden. Ze kosten 20 euro per stuk. Onze redacteurs danken jullie voor de steun.