Published On: 08/04/2019

Zaterdag 13 april gaat het geweld met oude crossmotoren weer van start. Na een lange winter die u volledig hebt toegewijd aan sleutelwerk, revisies, fitnesstraining en op uw voeding letten is het nu tijd om al die opofferingen om te zetten in prestaties. De eerste wedstrijd in een rij van zestien is die van Tildonk-Haacht, traditioneel de seizoenopener van het Belgisch kampioenschap oldtimercross.

Aan de kasteeldreef wordt door MC Cauberg alles in gereedheid gebracht voor een wervelend motorcross weekend. Net als voorgaande jaren zal er een mooi verzorgde omloop klaar gelegd worden en kunnen de oldtimercrossers een eerste keer ten strijde trekken voor de punten. Naast het BK kunnen er ook al meteen punten worden gescoord voor “Eddy’s Oldtimer Trophy”.

In Tildonk worden erg veel piloten verwacht en daarom roepen we op om goed de timing die JMS oplegt te volgen. Wees tien minuten voor de start van de trainingen en de reeksen aanwezig in het gesloten park. Per trainingsreeks worden er maximaal 40 piloten toegelaten. Indien er meer dan 40 rijders zich aanbieden dan trainen de resterende piloten mee met de daaropvolgende reeks. Vergeet ook niet om u motorpaspoort ingevuld mee te brengen indien u een nieuwe of gewijzigde motor aanbiedt.

De piloten kunnen zich inschrijven in de feesttent op de wedstrijddag tussen 7u en 9u. De inkom bedraagt 14€ voor het gans weekend. Het dagschema voor de wedstrijden op zaterdag kan je hier downloaden. De huldiging van de piloten zal plaatsvinden in de feesttent 30 minuten na de tweede reeks Pré 92. Het GPS-adres is: Kasteeldreef, 3150 Haacht-Tildonk.